Veilige communicatie met de huisartspraktijk

Veilige, snelle en toegankelijke communicatie

Noodzakelijk om de patiënt zo snel mogelijk te helpen, is ons streven en wettelijke verplichting. Daarom zijn een aantal voorwaarden gesteld.

Intercollegiale overleglijn

Telefoonnummer: Keuze 2 in ons keuzemenu

Veilige mail

Wij mailen alleen via secured zorgmail. U kunt de huisartsenpraktijken (Baggen, Pelser, en maatschap Pelser/Baggen) in uw zorgmailadresboek vinden. Mailt u altijd naar de huisartsenpraktijk (niet naar het persoonlijk adres).

Wij communiceren vanaf 1 januari 2020 alleen nog met u, en u met ons, via beveiligde zorglijnen. Dat betekent dat we van u verwachten dat u ons via Zorgmail bericht. 

Kies voor het mailen van rapportages voor versturen als Edifact, dan komt het direct in ons medisch systeem binnen.

Kies de 'gewone' zorgmail voor een meer algemene vraag of bericht. Richt uw bericht aan de huisartspraktijk en niet aan de individuele huisarts. Net zoals wij, bent u zelf verplicht om een veilige zorgcommunicatie te regelen. 

In 2020 accepteren wij geen papieren, al dan niet per post verzonden, patiëntenberichten.

OZO: communicatie tussen zorgverleners en de patiënt

Voor de patiënt van Rozet, de mantelzorgers en zorgverleners is OZO gratis. De huisartsenpraktijk Rozet en de Gemeente financieren OZO. U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

OZO verbindzorg

Gebruik deze voorziening: het scheelt bellen en zoeken en de patiënt is sneller geholpen. Ook de apotheken en thuiszorg maken gebruik van OZO.

Fax

Het is niet meer mogelijk om te faxen met de huisartsenpraktijk Rozet. Hiervoor gebruikt u de beschikbare kanalen in het HIS/ApoIS of Zorgmail.